www.teamnetapp.eu

Olcsó Barna Ecco Ulterra Nubuk Cipő Férfi

€171.26  €81.55

Lehetőségek:  • Típus: SUK 00011
Megveszem: decreaseincrease    


Olcsó Barna Ecco Ulterra Nubuk Cipő Férfi
Olcsó Barna Ecco Ulterra Nubuk Cipő Férfi

Férfi túracipő Ulterra by Ecco a Vrijbuiter kollekcióból, nubukból készült bőrből. A középkategóriás modell egy nyakláncot és egy gumiprofilot tartalmaz.

Az Ecco Ulterra, egy egész évre kiterjedő előadó.
Ecco felhívja az Ulterra egy egész évre kiterjedő előadót, mert ezek a férfi cipők alkalmas a könnyű túrákra és napi használatra, függetlenül a felszíntől. Sziklák, fű, kikapcsolt pályán vagy csak a járdán? Ez a cipő mindenütt kihozja a lábad természetes mozgását.

A profil fel van szerelve a RECEPTOR® technológiával, amely extra támogatást nyújt a lábának és a stabilitásnak a gyaloglás során. A RECEPTOR® készülékkel optimálisan érintkezik a talaj, így hatékonyabban tud letétbe helyezni. A közbenső, a mobil hab hab PU alátétje, elősegíti a csillapítást, és minden túrát kényelmes, függetlenül attól, hogy mennyi ideig jár.

Tökéletes vízálló és mégis lélegző, ezek az Ulterra túracipők nem csak nagyon kényelmesek bármilyen felületen, hanem könnyű súly. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Tökéletesen vízálló és mégis szellőztető, ezek az Ulterra túracipők nem csak nagyon kényelmesek minden felületen, hanem könnyű súly. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Tökéletesen vízálló és mégis szellőztető, ezek az Ulterra túracipők nem csak nagyon kényelmesek minden felületen, hanem könnyű súly. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Szóval mindenütt átveszi őket. A nubuk ják bőr erős és mégis rendkívül rugalmas. Ahhoz, hogy a cipő utolsó hosszú legyen, a cipő és a sarok csúcsa megerősödik. A bőr teljesen a lábához jön, ami biztosítja az optimális illeszkedést és a tökéletes védelmet. Az Ulterra túracipő vízhatlan GORE-TEX® réteggel is elkészül. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes. Ez a technika biztosítja, hogy a cipő 100% vízálló, de még mindig szellőzi a bőrt. Ez a lábát lélegzik, ezért mindig száraz és kényelmes.